De Route naar Duurzaam
Uw Projecten altijd onder controle
Uw distributiekanaal helemaal op orde

Uw Dynamics Partner beschikt over de expertise en materiekennis om ook bij u een passende ERP oplossing te implementeren. Daarnaast verlenen we diensten om uw bestaande Microsoft Dynamics Nav omgeving aan te passen aan uw wensen.Uw Dynamics Partner voert consultancy uit voor Implementaties en herimplemtaties, Upgrades en functionele uitbreidingen, Koppelingen met Employee Portal (Webontsluiting van Microsoft Dynamics Nav) en Fieldservice applicaties.Daarnaast begeleiden we de gebruikers door het geven van trainingen, workshops en consultancy zodat u het maximale profijt uit dit systeem kunt halen.


Uw Dynamics Partner hecht erg veel waarde aan de kwaliteit van haar support diensten. Immers Uw Dynamics Partner is meer dan een reguliere software leverancier. Uw Dynamics Partner opereert als een volwaardige business partner voor haar klanten en blijft ook na de live gang van de E.R.P. oplossingen meedenken in alle zaken die bij haar klanten spelen. De continue beschikbaarheid van het E.R.P. systeem is daarbij van groot belang.

Support:
Doordat Uw Dynamics Partner een relatief kleine organisatie is kan er snel worden geschakeld en kan er zeer flexibel worden gewerkt. Al onze medewerkers kunnen zowel in de breedte als in de diepte opereren waardoor eventuele vragen, problemen en wensen snel kunnen worden opgepakt om u als klant uiteindelijk snel en correct verder te helpen.
Met trots kan Uw Dynamics Partner stellen dat het in de afgelopen jaren sterk gegroeid is met klanten die onze support aanpak zeer op prijs stellen en daardoor de overstap naar Uw Dynamics Partner hebben gemaakt. Er zijn zelfs klanten van andere E.R.P. leveranciers die hun supportvragen bij Uw Dynamics Partner hebben ondergebracht.
Een mooi citaat van een van onze klanten is: “Jullie denken in oplossingen”. En dit is wat je van een partner mag verwachten.

 

Facebook