De Route naar Duurzaam
Uw Projecten altijd onder controle
Uw distributiekanaal helemaal op orde

Onlangs ontwikkelde Microsoft een nieuw platform voor ERP-systemen. Het voordeel voor ontwikkelaars en gebruikers is dat je met dit nieuw platform niet of nauwelijks meer hoeft te programmeren. Duurzaamheid in software dus. Het is wel zo dat een ERP-systeem bij implementatie opnieuw gebouwd moet worden, maar als dat eenmaal is afgerond, is het platform zeer eenvoudig up-to-date en up-and-running te houden.

Maatwerk blijft behouden

Wie nu voor de aanschaf staat van een (nieuw) ERP-systeem, doet er goed aan om dit platform serieus te overwegen. Het platform is als het ware een bouwplaat, waarop je aanpassingen in je eigen systeem en naar eigen wensen eenvoudig kunt neerzetten. Klantspecifiek maatwerk kan op simpele wijze aan het platform worden toegevoegd en valt gewoon mee te nemen naar een nieuw systeem. Voorheen moest dit maatwerk in het systeem helemaal opnieuw opgebouwd worden: dat is nu niet meer nodig. De reeds bestaande extensies kunnen gewoon mee naar het nieuwe platform, geen probleem.

Subscription model

Daar komt nog bij dat dit platform werkt volgens het subscription model, zoals meer bekend Office 365. Je koopt de software niet, maar neemt een abonnement. Zo krijg je 'Dynamic 365' en de gebruiker hoeft zelf niets meer te installeren. De componenten die je aangepast wilt hebben, kun je zelf invoegen op de spreekwoordelijke bouwplaat. En dit kan zonder tussenkomst van een programmeur of IT'er. Dat scheelt kosten en tijd en de reeds gemaakte kosten voor maatwerk in een eerder ERP-systeem, gaan niet verloren. Tel uit je winst.

Meer weten? Informeer eens naar de mogelijkheden!

Facebook