De Route naar Duurzaam
Uw Projecten altijd onder controle
Uw distributiekanaal helemaal op orde

Sinds begin oktober 2012 is de nieuwe versie van Microsoft Dynamics NAV beschikbaar. Deze versie van Microsoft Dynamics NAV is gebaseerd op de interface uit de vorige versie (2009) het Rolcentrum.

In versie 2009 waren er nog twee verschillende gebruikersinterfaces in de laatste versie bestaat alleen nog maar het rolcentrum.

Maar dit rolcentrum is dan wel op 3 verschillende manieren en sterk verbeterd beschikbaar: Via de Microsoft Dynamics NAV applicatie, via een webbrowser (een web-based applicatie)  en via Sharepoint).

De beschikbaarheid via de webbrowser zorgt er ook voor dat een gebruiker de NAV applicatie kan benaderen via een smartphone of een tabblet.

Door het nieuwe rolcentrum vinden gebruikers makkelijker hun weg door de applicatie en bent u als bedrijf sneller in staat meer uit uw ERP oplossing te halen.

Daarnaast biedt de nieuwe versie van Microsoft Dynamics NAC nog talloze nieuwe features zoals:

  • Verbeterd inzicht in de kosten. Dit stelt u in staat om op elk moment  uw kosten te kunnen beheersen. U kunt kosten toerekenen aan verschillende kostenplaatsen, kostendragers en andere dimensies. Daarnaast kunt u de kosten op elk moment vergelijken met uw budget.
  • Verbeterd inzicht in uw liquiditeitspositie. Met de nieuwe versie bent u in staat om snel uw kasstromen te analyseren en een nauwkeurige liquiditeitsprognose samen te stellen.
  • Verbeterde en nieuw geïntegreerde rapportage tools. Met de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV beschikt u over een vergaande integratie tussen Microsoft Dynamics NAV 2013 en Microsoft Excel en andere Microsft toepassingen zodat u sneller en eenvoudiger kunt beschikken over uw informatie en dus ook sneller de noodzakelijke beslissingen kunt nemen.
  • Grafische weergave van uw grootboek
  • Artikelbeschikbaarheid in de tijd kan nu ook grafisch worden weergegeven zodat u pieken en dalen in uw artikelbeschikbaarheid direct ziet en zo nodig maatregel kunt nemen.
  • Querymogelijkheden om direct data vanuit Microsoft Dynamics NAV op te vragen in andere toepassingen zoals Excel en management rapportage systemen.
  • Dit is slechts een deel van de verbeteringen die zijn aangebracht in de laatste versie van Microsoft Dynamics NAV. Klik hier voor de volledige beschrijving van de nieuwe featues (Engels).

Facebook